Súgó

Hirdetés feladása

A feltételek elfogadása után kéri a rendszer az ön e-mail címét, melyet ezután leellenőriz. A második lépésben adhatja meg a hirdetésének adatait, szövegét. További információkért olvassa el a Hirdetés módosítása bekezdést is, itt talál meg a mezők kitöltésével kapcsolatos több információt. Végül a képeket töltheti fel egyenként.

Hirdetés aktiválása

Hirdetésfeladás után a rendszer küld egy megerősítő e-mail-t a regisztrált címre. Ebben az e-mail-ben található az aktiváló link, melyre kattintva aktiváljuk a hirdetésünket. Ebben a levélben található az automatikusan generált jelszó, mellyel lehet módosítani később a hirdetést. 30 napig jelennek meg az ingyenes hirdetések.

Hirdetés módosítása

A Belépés űrlapon meg kell adni az ön e-mail címét és jelszavát. A jelszavakat a rendszer automatikusan generálja, regisztráció után kiküldi a megerősítő e-mailben.
A Hirdetés adatlapon egyik mező sem kötelező, de azt a mezőt, melyet kitölt, meg is jelenítjük, az Ár mezőbe lehet számot és szöveget is írni. Továbblépéssel tudja a képeket feltölteni.

Kiemelt hirdetések kérése

SMS-ben kell elküldeni, hirdetés lejárta után még 30 napig újra aktiválható hirdetése SMS fizetéssel. Részletes információkért olvassa az SMS útmutatót!

Fénykép/képek feltöltése

Hirdetésenként 3 darab JPG formátumú kép feltöltése lehetséges, ezeket egyenként kéri be a rendszer, a hirdetés módosítása vagy feladása végén. A megjelenő képek maximális mérete 480*480, az ennél kisebb és nagyobb méretű képet a rendszer átméretezi, a képarány megtartásával. A bélyegképeket a rendszer automatikusan készíti el. Tehát célszerű 480-as magasságú és/vagy szélességű képet feltölteni, mert az ilyen formátumú képeken nem végzünk módosítást.

E-mail küldése a hirdető részére

Adatvédelmi okokból, e-mail címet nem közlünk. De lehetűségünk van arra, hogy szöveges üzenetét e-mail formájában továbbítsuk a feladónak a rendszeren keresztül. Használja a részletes hirdetési nézetben található "e-mail küldése" linket, ekkor az Ön által megadott információkat, illetve üzenetét elküldi a rendszer a hirdetés feladójának e-mail formájában.

Értesítse ismerősét érdekes hirdetésről!

Ismerősét pontosan tudja tájékoztatni egy bizonyos hirdetésről a Küldje el ezt a hirdetést ismerősének linkre kattintva, melyet a hirdetés adatlapján talál meg. A megjelenő űrlapot kitöltve, ismerőse megkapja az ön üzenetét és a pontos linket az adott hirdetésről.

Megjelenés meghosszabbítása

A hirdetések meghosszabbítás akkor lehetséges, ha a kiemelt hirdetési módok valamelyikét igénybe veszi.